Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Volvo leasing: zakelijk én particulier

Volvo werd in 1927 officieel opgericht als Zweedse autofabrikant, nadat het merk door Assar Gabrielsson en Gustaf Larson werd overgenomen. In de jaren daarvoor was Volvo actief als kogellagerfabrikant én papierbedrijf. De naam stamt af van het Latijns en betekent "ik rol". In hetzelfde jaar werd nog de eerste personenauto op de markt gebracht. In 1944 kreeg Volvo internationale bekendheid met de Volvo Katterug.

Volvo breidde vervolgens uit naar de internationale automarkt en ontwikkelde als eerste automerk de driepuntsveiligheidsgordel. Deze gordel werd even later door vrijwel alle autofabrikanten gebruikt. Tegenwoordig staat Volvo bekend als één van de veiligste automerken ter wereld. Bij Auto Service Haarlem kan je met financial lease en particuliere financiering een Volvo leasen tegen een aantrekkelijke prijs. Doe nu bij ons een aanvraag voor jouw Volvo leasewagen!


Filter In/Uitklappen   

Wat kost een Volvo lease?

Op de website van Auto Service Haarlem vind je een divers aanbod aan Volvo personenauto’s tegen scherpe prijzen. Je kunt al vanaf 129 euro per maand een Volvo occasion leasen. Ben je op zoek naar iets anders? Dan hebben wij ook andere modellen voor je klaar staan. Je kunt tot een bedrag van maximaal 699 euro per maand leasen. Bekijk gerust onze modellen op de website. Wij hebben vast wel iets wat bij je past!

Onze Volvo lease modellen

Wij beschikken over enkele verschillende Volvo lease modellen, die allemaal tegen een voordelig maandelijkse bedrag geleased kunnen worden. Kies uit de volgende Volvo modellen:

- Volvo S60

- Volvo S90

- Volvo V40

- Volvo V60

- Volvo V90

- Volvo XC40

- Volvo XC60

- Volvo XC90


De Volvo V40 is een gemakkelijk te gebruiken hatchback en bovendien het goedkoopste model uit ons assortiment. Ben je op zoek naar een sportievere wagen die je ook offroad kunt gebruiken? Kies dan voor de Volvo V90, dat is uitgerust met een sterke motor om offroad te kunnen rijden. Heb je liever een SUV dat zeer geschikt is als familieauto? Bekijk dan de Volvo XC40. Wij bieden daarnaast de ‘grotere broer’ XC90 aan, die ook als hybride model geleased kan worden.

Volvo hybride wagens

Binnen ons assortiment beschikken wij over Volvo hybride wagens, namelijk de Volvo XC90. De Volvo XC90 is een sportieve SUV met een sterke hybride motor. De auto is stijlvol ingericht met een lederen interieur en geavanceerde accessoires, waardoor autorijden zeer gemakkelijk. Je kunt een Volvo hybride auto leasen tussen vanaf 499 per maand.

Volvo financial lease direct online aanvragen

Bij Auto Service Haarlem regel je jouw financial lease voor een Volvo geheel online in een paar stappen!


1. Kies een auto op de website uit ons assortiment.

2. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’ bij de auto.

3. Vul het formulier in en wij gaan direct ermee aan de slag!


Wij gaan vervolgens direct met jouw aanvraag aan de slag en maken alles in orde. Voor een vast scherp maandbedrag rijd je zo snel mogelijk weg met jouw nieuwe auto. Dat is het gemak van je financial lease online aanvragen!