Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

FLEX LEASE BIJ AUTO SERVICE HAARLEM

Bij Auto Service Haarlem kun je kiezen voor Flex Lease. Flex Lease is de ultieme vorm van leasen in deze onzekere tijden. Een leaseovereenkomst bij Flex Lease heeft namelijk een flexibele looptijd, waardoor je voordelig en flexibel een personenauto of bedrijfswagen kunt leasen. Bekijk onze video om meer te weten te komen over Flex Lease!

Wat is Flex Lease?

Flex Lease is een financiële leasevorm waarbij je eigenaar wordt van de auto. Net zoals bij financial lease geeft Flex Lease je de voordelen die je bij een leaseauto gewend bent. Het grote verschil met financial lease is dat je bij Flex Lease een flexibele looptijd krijgt. Hierbij krijg je de mogelijkheid om tussentijds het contract over te laten zetten naar een ander voertuig met behoud van waarde. Zo hoef je je auto niet volledig af te lossen over de gehele periode.

Wat is de looptijd van Flex Lease?

Met Flex Lease kun je al beginnen vanaf een korte looptijd. Het is mogelijk om al vanaf 12 tot 72 maanden een auto of bedrijfswagen te kunnen leasen. Houd er rekening mee dat de gekozen looptijd bepaalt over welke periode de auto wordt afbetaald. Dat betekent dat bij een langere looptijd het maandbedrag lager is dan bij een kortere looptijd.

Wat zijn de voordelen van Flex Lease?

Flex Lease kent een aantal interessante voordelen, namelijk:

• Je wordt direct eigenaar van de auto vanaf de eerste dag

• Je kunt tussentijds wisselen van auto;

• Je betaalt altijd een vast en laag maandbedrag, waardoor je grip hebt op je kosten.

• Flex Lease is goedkoper dan financial lease.

Wat heb ik nodig voor een Flex Lease aanvraag?

Het is mogelijk om zowel als particulier als zakelijk een Flex Lease aanvraag te doen. Voor beiden heb je een aantal documenten en gegevens nodig:

Particulier:

• Arbeidscontract

• Rijbewijs

• Bankpas

• Loonstrook

• Bankafschrift volledige kalendermaand

Zakelijk:

• KVK-inschrijving

• Rijbewijs

• Bankpas

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik mijn personen- of bedrijfsauto?

Bij iedere leaseaanvraag op onze website zit Flex Lease standaard inbegrepen. Je krijgt dus altijd de mogelijkheid om tijdens je contract te kunnen wisselen van auto. Wel blijf je de huidige auto aflossen tot deze volledig is afbetaald.

Hoeveel kilometer mag ik eigenlijk rijden?

Je bent helemaal vrij in het aantal te rijden kilometers, omdat je dus zelf eigenaar bent van de auto! Houd er wel rekening mee dat je dan ook zelf de brandstof moet betalen.

Hoe snel kan ik rijden?

Nadat er leaseovereenkomst is en de kredietverstrekker jouw aanvraag heeft goedgekeurd, is het ons streven om je zo snel mogelijk te kunnen laten rijden. Uiteraard gaan we er eerst voor zorgen dat je auto volledig is nagekeken zodat je zorgeloos de weg op kunt!

Kan de auto ook gebracht worden?

Dat is bij Auto Service Haarlem geen enkel probleem! Tegen meerprijs kan de auto gehaald en gebracht worden.

Wil je meer weten over Flex Lease? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je interesse in Flex Lease? Doe dan via onze website een online aanvraag. Binnen enkele minuten kun je gemakkelijk jouw online aanvraag indienen voor een personenauto of bedrijfswagen.

Mijn vraag staat er niet tussen

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op. Beloofd!