Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Financial lease

Wil je graag een nieuwe of tweedehands auto, maar heb je niet direct het geld hiervoor? Kies dan voor financial lease bij Auto Service Haarlem! Wanneer je kiest voor financial lease, kun je als ondernemer of zzp'er een personenauto of bedrijfswagen aanschaffen die je mooi vindt, en betaal je niet direct de volledige aanschafprijs. Wie wil dat nou niet? Maar wat houdt financial lease precies in en wat is er allemaal nodig voor een aanvraag? Wij zetten het op een rijtje!

Wat is Financial lease?

Financial lease is een zakelijke vorm van leasen waarbij je als ondernemer een auto aanschaft voor jouw onderneming. De volledige aanschafprijs betaal je dan niet in één keer, maar los je af in termijnen. Het maandbedrag is vast en wordt betaald aan de leasemaatschappij. Het bedrag en de looptijd van het leaseovereenkomst worden vooraf met de klant afgestemd.

Zodra je de leaseovereenkomst heeft afgesloten met de maatschappij, word je direct economisch eigenaar van jouw nieuwe auto! Hierdoor kunt je jouw nieuwe aanwinst meteen gebruiken voor zakelijke doeleinden. Juridisch gezien blijft de wagen op naam staan van de leasemaatschappij, totdat alle termijnen zijn afgelost.

Wat heb ik nodig voor een financial lease aanvraag?

Het enige wat jouw nodig heeft voor financial lease, is een bewijs van inschrijving bij KvK. Hiermee kunnen wij jouw financial lease aanvraag in gang zetten. In sommige gevallen wordt er gevraagd om jaarcijfers, maar dit gebeurt niet altijd. Bij Auto Service Haarlem kun je jouw aanvraag direct regelen. Je kunt bij ons ook de financiering van jouw auto regelen. Heb je behoefte aan een flexibere vorm van leasen, kies dan voor Flex Lease.

Wat zijn de voordelen van financial lease?

Financial lease biedt een aantal voordelen met zich mee, die wij hieronder op een rijtje hebben gezet:

• Financiële ruimte: doordat je niet in één keer de volledige aanschafprijs betaalt, heb je uiteindelijk meer financiële ruimte als ondernemer. Hierdoor heb je meer ruimte om andere investeringen te doen voor jouw onderneming.

• Fiscale voordelen: aangezien je direct economisch eigenaar van jouw auto wordt bij financial lease, komt die op de balans te staan. Dit biedt fiscale voordelen als ondernemer, zoals investeringsaftrek, renteaftrek en fiscaal afschrijven.

• Looptijd en maandbedrag: bij een financial lease overeenkomst bepaalt u zelf welke aanbetaling van tevoren gedaan moet worden en het termijn van de overeenkomst. Hiermee bepaal je helemaal zelf hoeveel jij maandelijks kwijt bent aan de auto.

• Geen liquiditeitsverlies: doordat je via jouw onderneming een vast maandbedrag betaalt voor een auto, behoudt je jouw liquiditeit binnen de onderneming. Dit komt omdat je bij financial lease geen gebruik hoeft te maken van eigen financiële middelen.

Kom ik in aanmerking voor financial lease?

Wanneer je staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, kom je in aanmerking voor financial lease. Als jouw onderneming nog niet staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, bestaat het officieel niet. In dat geval ben je nog een particulier en kom je dus niet in aanmerking voor financial lease.

Bovendien moet in sommige situaties de financiële situatie van jouw onderneming laten toetsen door verschillende banken. De banken beoordelen vervolgens of je aanspraak maakt op financial lease. Voor startende ondernemers gelden echter vaak nog soepelere regels, waardoor je ook kunt leasen zonder jaarcijfers.

Mijn vraag staat er niet tussen

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Beloofd!

Financial lease direct online aanvragen

Bij Auto Service Haarlem regel je jouw financial lease geheel online in een paar stappen!


1. Kies een auto op de website uit ons assortiment.

2. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’ bij de auto.

3. Vul het formulier in en wij gaan direct ermee aan de slag!


Wij gaan vervolgens direct met jouw aanvraag aan de slag en maken alles in orde. Voor een vast scherp maandbedrag rijd je zo snel mogelijk weg met jouw nieuwe auto. Dat is het gemak van je financial lease online aanvragen!

Online aanvraag