Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Financieren met Auto Krediet Plan

FINANCIEER VANDAAG NOG JE AUTO MET HET VERTROUWDE AUTO KREDIET PLAN. ZOWEL VOOR ZAKELIJK ALS PARTICULIER DE ENIGE JUISTE OPTIE OM ZO SNEL EN EFFICIËNT MOGELIJK ALLES IN ORDE TE MAKEN voor je.

Financial Lease

Deze optie is ideaal voor de (startende) ondernemer en zzp'er. Je krijgt vrijwel meteen een vrijblijvend voorstel, waarna we samen kijken welk vast en laag maandbedrag het beste bij je past. Met een ruim auto-aanbod (1500 personen en bedrijfswagens) vind je bij ons exact wat je zoekt. Het mooiste van alles is: je bent ook nog eens direct economisch eigenaar van je nieuwe aankoop. Een aanvraag bij ons is zo geregeld en zorgt ervoor dat je al binnen 24 uur kunt rijden. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Online aanvraag

Persoonlijke Financiering

Dit wordt in de volksmond ook wel Huurkoop genoemd. Alleen in dit geval word je meteen de trotse eigenaar van de auto. Iets wat dus eigenlijk heel interessant is. Je ideale auto gevonden? Ook bij deze vorm van financieren kijken we welk vast en laag maandbedrag het beste bij je past. En dan heb je ook nog eens de optie om boetevrij af te lossen, want dit kan altijd. Maatwerk is onze specialiteit. Kom gezellig bij ons langs of doe je aanvraag geheel online. Je krijgt vrijwel meteen antwoord van ons. Simpel, zoals het hoort!

Online aanvraag

Financial lease is een zakelijke leasevorm speciaal voor ondernemers en ZZP'rs waarbij je direct economisch eigenaar bent van de personen of bedrijfsauto. Ook bieden wij ruime mogelijkheden voor startende ondernemingen!


Je rijd voor een vast maandbedrag en behoud dus je liquiditeit binnen je bedrijf. 

Selecteer een auto op de website en doe direct je online aanvraag. Wij kunnen het volledig digitaal voor je in orde maken zodat je alleen nog de auto hoeft op te halen, of te laten bezorgen!

Slechts een geldig rijbewijs of ID kaart, Kamer van Koophandel uitreksel (of kvk nummer) en een zakelijke bankpas. 

Hiermee kunnen wij de aanvraag in gang zetten. In sommige gevallen wordt er gevraagd om jaarcijfers, maar dit is lang niet altijd het geval.

Financial lease kent vele fiscale voordelen. U kunt de btw terugvorderen en alle kosten aftrekken in je onderneming.

  1. je bent flexibel
  2. je behoud je liquiditeit binnen je onderneming
  3. je bepaalt zelf de looptijd , dus ook het maandbedrag
  4. je kunt ook boetevrij aflossen
  5. soepele acceptatie 

Ben je ingeschreven bij de kamer van Koophandel? Dan kom jij als ondernemer in aanmerking voor Finanial lease.


Alle vragen over financieren