Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Oh nee! Helaas is er geen auto gevonden. Ververs de pagina of zoek opnieuw door de filter aan te passen.

Ga voor Volvo bij Autoservice Haarlem!

Volvo occasions
Scandinavische trots en een pionier in autoveiligheid, daar is een Volvo occasion aan te herkennen. Al bijna 100 jaar maakt Volvo auto’s met hoogwaardig vakmanschap, of u nu kiest voor een Volvo V40 of S60. Bij Auto Service Haarlem bieden we een mooie selectie jong gebruikte Volvo occasions, die door de hoge kwaliteit van het merk ook als occasion aanvoelen als nieuw. Wij zorgen ervoor dat u snel goed geadviseerd de weg op kunt met uw Volvo occasion!

Volvo Financial Lease
Uw Volvo occasion financiert u met onze Volvo Financial Lease. U bent direct economisch eigenaar van uw Volvo en u kunt al binnen 24 uur in uw nieuwe auto rijden. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de financiering die bij uw situatie past. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in financieringen voor zzp’ers en (beginnende) ondernemers. Wij begrijpen dat u een drukke agenda heeft, daarom bezorgen we uw Volvo occasion tot aan de oprit!

Volvo V40 occasions
Bij Auto Service Haarlem hebben we een ruim assortiment Volvo occasions. In onze showroom hebben we meer dan 500 jong gebruikte occasions voor u klaar staan, waaronder een mooie selectie Volvo V40 occasions. De V40 occasion staat vooral bekend als het meest compacte model van Volvo, maar met een vermogen van 254 pk weet de Volvo V40 behoorlijk te presteren.

Volvo V50 occasions
Op zoek naar ruimte, maar wilt u wel de gemakken van een compactere auto? Dan past een Volvo V50 occasion bij uw wensen. Een Volvo V50 occasion heeft alle eigenschappen van een grote auto inclusief sportief karakter, in een formaat waarmee u ook gemakkelijk de stad trotseert.

Volvo V70 occasions
Is ‘groter is beter’ uw motto? Dan past de Volvo V70 occasion perfect bij u. Deze sterke en ruime stationwagen heeft geen enkel probleem met veel bagage. Uw hele gezin kan met alle gemak met u mee. Kom eens langs in de showroom en kies uw Volvo in Haarlem!

Volvo S60 en V60 occasion
De broertjes Volvo S60 en V60 occasions zijn erg populair onder zakelijke bestuurders. De twee lijken qua karakter en vermogen veel op elkaar. De Volvo V60 occasion is een stationwagen, de S60 is iets compacter en erg sportief. Beide Volvo occasions uit de hogere middenklasse zijn een plezier om in te rijden. Zelf de power van de S60 of V60 ervaren? Kom langs in onze showroom in Haarlem en maak een proefrit!