Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Citroën leasing: zakelijk én particulier

Als zoon van een Nederlandse diamanthandelaar, richtte André Citroën in 1905 het merk Citroën op in Parijs, wat toendertijd nog een tandwielfabriek was. De dubbele pijlen in het merk stamt af van de speciale tandwielen die de vorm hadden van pijlen. Een jaar laat werd André Citroën directeur van een autobedrijf die hij overnam, waardoor de productie van auto’s aanzienlijk werd versneld. Na de Eerste Wereldoorlog werd Citroën officieel als autofabrikant opgericht.


In 1948 bracht Citroën de wereldberoemde 2CV, ofwel Eend, uit op het autosalon van Parijs. Dit model werd tot 1990 maar liefst 3,8 miljoen keer geproduceerd. Jaren later werd de eerste Citroën DS tentoongesteld. Tegenwoordig is Citroën bekend vanwege haar eigenzinnig karakter, dat terug te zien is in de C-serie, DS-serie, Berlingo en Jumpy. Bij Auto Service Haarlem kun je met financial lease en particuliere financiering in slechts enkele minuten een Citroën personenauto of bedrijfswagen aanvragen tegen een scherpe leaseprijs. Doe nu bij ons jouw online aanvraag!


Filter In/Uitklappen   

Kosten van Citroën leasing

Een Citroën occasion leasen kan bij Auto Service Haarlem al vanaf een zeer voordelige prijs. Zo kan je bijvoorbeeld vanaf een maandelijkse leaseprijs van 109 euro met een Citroën DS3 wegrijden. Het maximale wat je kwijt kunt zijn voor een Citroën occasion is 199 euro per maand. Kies vandaag nog voor Citroën private lease of zakelijk leasen. Vanwege de scherpe prijzen en aanbiedingen hebben wij altijd wel iets voor je klaar staan!

Citroën occasions

Op onze website vind je diverse occasions en bedrijfswagens die rijklaar voor je zijn gemaakt. Je hebt de keuze uit de volgende modellen:

- Citroën C1

- Citroën C3

- Citroën C4 Cactus

- Citroën C5 Aircross

- Citroën DS3

- Citroën Jumpy


De Citroën Berlingo is een ideale bedrijfswagen vanwege haar gemak en comfort. Deze wagens zijn namelijk zeer praktisch en comfortabel in gebruik, waardoor de Berlingo uitstekend geschikt is voor jouw onderneming. De Citroën C3 is een compacte hatchback met een leuk design en warme interieur, waarin je je helemaal comfortabel zult voelen. De Citroën DS3 is een echte sportieve stadsvoertuig: hij is zeer betrouwbaar en efficiënt in gebruik.

Citroën financial lease direct online aanvragen

Bij Auto Service Haarlem regel je jouw financial lease voor een Opel geheel online in een paar stappen!


1. Kies een auto op de website uit ons assortiment.

2. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’ bij de auto.

3. Vul het formulier in en wij gaan direct ermee aan de slag!


Wij gaan vervolgens direct met jouw aanvraag aan de slag en maken alles in orde. Voor een vast scherp maandbedrag rijd je zo snel mogelijk weg met jouw nieuwe auto. Dat is het gemak van je financial lease online aanvragen!