Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Oh nee! Helaas is er geen auto gevonden. Ververs de pagina of zoek opnieuw door de filter aan te passen.

Ga voor Citroën bij Autoservice Haarlem!

Citroën occasions
Citroën staat bekend om zijn eigenwijze design, comfortabele rijgedrag en vooruitstrevende techniek. Het Franse merk maakt al sinds 1919 iconen voor op de weg, waaronder de Citroën Eend. Maar ook de moderne Citroën occasions zijn stuk voor stuk voertuigen met klasse. Koop uw Citroën occassion bij Auto Service Haarlem en ontdek de veelzijdigheid van Citroën voor een scherpe prijs.

Citroën Haarlem
Uw nieuwe Citroën occasion vindt u in Haarlem. Kom eens langs in onze showroom, waar meer dan 500 jong gebruikte occasions op u staan te wachten. Met zo’n uitgebreid assortiment weten onze adviseurs altijd de ideale auto uit onze premium selectie occasions voor u te vinden. Wilt u een proefrit maken in een Citroën in Haarlem? Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak.

Citroën Financial Lease
Uw Citroën occasion financiert u eenvoudig en snel met Citroën Financial Lease. Binnen 24 uur geregeld! Onze adviseurs hebben ervaring met Financial Lease voor (startende) ondernemers en zzp’ers, waardoor we altijd de meest ideale financiering kunnen bieden. U bent geheel vrij om te bepalen hoeveel u wilt besteden, hoelang de looptijd zal duren en u bent daarnaast direct economisch eigenaar van uw Citroën occasion.

Citroën DS3 occasion
De Citroën DS3 occasion is uw beste vriend in de stad. Door het compacte formaat van de coupé, manoeuvreert hij zonder enige moeite door smalle straten en krappe bochten. Dit maakt de Citroën DS3 dan ook een geschikte auto als u bijvoorbeeld vaak voor (zakelijke) afspraken de stad in moet of als u houdt van vrijheid en flexibiliteit.

Citroën DS5 occasion
Mag het van u wel een beetje meer zijn? Kijk dan eens naar de Citroën DS5 occasions. Bij het ontwikkelen van de Citroën DS5 realiseerden de ingenieurs dat ze een eigen soort cross-over combinatie hadden gemaakt, namelijk tussen een sedan, MPV en coupé. Een ideale occasion voor degene die zoekt naar het beste uit drie werelden!