Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Peugeot leasen: zakelijk en particulier!

Peugeot werd in 1810 opgericht in Frankrijk door de gebroeders Jean-Frédéric en Jean-Pierre II Peugeot. Het bedrijf richtte zich eerst op de productie van staal, maar ging later auto’s produceren. In 1889 werd de eerste stoomauto van Peugeot tentoongesteld op de Wereldtentoonstelling in Parijs. Dit was een driewieler dat werd aangedreven door een stoommotor. Deze driewieler werd nog niet eerder verkocht.

Na de Tweede Wereldoorlog bracht Peugeot in 1948 de eerste na-oorlogse auto op de markt, namelijk de 203. Dit werd ook het eerste model dat meer dan een half miljoen keer werd verkocht. In de jaren daarna volgden onder andere de 404, 504, 104, 406 Coupé en 206 als nieuwste Peugeot modellen. Bij Auto Service Haarlem kan je terecht voor financial lease én persoonlijke financiering. Met meer dan 15 modellen in ons assortiment kan je kiezen uit allerlei verschillende Peugeots.


Filter In/Uitklappen   

Wat kost een Peugeot occasion?

Een Peugeot is over het algemeen een betaalbaar automerk voor iedere klasse. Bij Auto Service Haarlem hebben wij een divers assortiment aan occasions die je kunt leasen tegen een scherpe prijs. Zo kun je vanaf een leasebedrag van 119 euro per maand met een Peugeot bij ons wegrijden. Peugeot personenauto’s. leasen kan bij ons tot maximaal 219 euro per maand. Daarmee is Peugeot één van de voordeligste automerken om te leasen.

Onze Peugeot lease modellen

Bij Auto Service Haarlem kun je kiezen uit meer dan 15 Peugeot modellen die je op aanvraag kunt leasen zijn tegen een scherpe prijs. Kies uit modellen, zoals:

- Peugeot 108

- Peugeot 2008

- Peugeot 208

- Peugeot 3008

- Peugeot 5008

- Peugeot Expert


De Peugeot 108, 208 en 308 zijn kleinere personenauto’s die goedkoop en zuinig zijn. Deze auto’s zijn geschikt voor bijna alle omstandigheden en daardoor zeer betrouwbaar. De 508 is een luxere personenauto en heeft een sportieve uitstraling. Deze auto is voorzien van allerlei technische snufjes en heeft een hybride motor, waardoor reizen gemakkelijk en duurzaam wordt. De Boxer, Expert en Partner zijn ruime bestelwagens en kunnen daardoor uitstekend gebruikt worden als bestelwagen.


Hybride Peugeot

Heb je interesse in een hybride Peugeot? Wij beschikken over hybride Peugeots die door middel van financial lease of persoonlijke financiering kunt aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de Peugeot 508. Deze auto heeft een hybride motor, dat bij lagere snelheden wordt aangedreven door elektriciteit en bij hogere snelheden door brandstof. Op deze manier blijft de auto rijden zoals je gewend bent en draag je bij aan het milieu. Vanaf 179 euro lease je bij ons een hybride Peugeot.


Peugeot financial lease direct online aanvragen

Bij Auto Service Haarlem regel je jouw financial lease voor een Peugeot geheel online in een paar stappen!


1. Kies een auto op de website uit ons assortiment.

2. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’ bij de auto.

3. Vul het formulier in en wij gaan direct ermee aan de slag!


Wij gaan vervolgens direct met jouw aanvraag aan de slag en maken alles in orde. Voor een vast scherp maandbedrag rijd je zo snel mogelijk weg met jouw nieuwe auto. Dat is het gemak van je financial lease online aanvragen!