Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Opel leasing: zakelijk én particulier

In 1862 werd in Duitsland het automerk Opel opgericht door Adam Opel. Aanvankelijk begon Opel met het produceren van naaimachines en fietsen. Pas in 1899 werd de eerste auto op de markt gebracht, namelijk de Darracq. De productie van auto’s was zo succesvol dat General Motors Opel overnam in 1929. De Amerikaanse invloed van General Motors werd duidelijk zichtbaar, toen de ontwikkelde auto’s een Amerikaans karakter kregen.

Jaren later werd Opel de eerste Duitse autofabrikant met meer dan 100.000 verkochte modellen en daarmee de grootste autoproducent van Europa. Opel kreeg later grote bekendheid met modellen als GT, Calibra, Corsa, Astra en Zafira en is tegenwoordig een toonaangevend merk binnen de autobranche. Bij Auto Service Haarlem kan je zakelijk en particulier met financial lease of persoonlijke-financiering een Opel leasen tegen een aantrekkelijke prijs. Doe nu bij ons een aanvraag voor jouw Opel leaseauto


Filter In/Uitklappen   

Wat kost een Opel lease?

Bij Auto Service Haarlem beschikken wij over een breed assortiment aan betaalbare Opel modellen. Al vanaf een leasebedrag van 119 euro per maand kun je een Opel leasen. Je kunt ook kiezen uit andere modellen wanneer je meer budget heeft. Wij beschikken over zowel personenauto’s als bedrijfswagens!

Onze Opel lease modellen

Op de website van Auto Service Haarlem vind je een divers assortiment aan Opel lease modellen. Al onze 20 modellen zijn tegen een scherp maandelijks leasebedrag verkrijgbaar. Je vindt daarom altijd wel iets wat past bij jouw wensen. Kies uit de volgende Opel modellen:

- Opel Astra

- Opel Combo

- Opel Corsa

- Opel CORSA-E

- Opel Grandland X

- Opel Insignia

- Opel KARL

- Opel Movano

- Opel Vivaro

- Opel Zafira


De Opel ADAM, Corsa en KARL zijn relatief kleine hatchbacks die duurzaam in verbruik zijn. Bovendien kun je bijna overal met deze modellen rijden. De Opel Astra en Insignia zijn grotere hatchbacks die perfect zijn als stijlvolle gezinsauto of bedrijfsauto. Heb je liever een SUV, kies dan de robuuste Grandland X. Ben je op zoek naar een bedrijfswagen voor je onderneming? Dan bieden wij ook de Opel Combo, Movaro en Vivaro aan! Voor een kleinere bedrijfswagen raden wij de Combo aan, voor een grotere bedrijfswagen kan je het beste kiezen voor een Movaro of Vivaro.

Opel financial lease direct online aanvragen

Bij Auto Service Haarlem regel je jouw financial lease voor een Opel geheel online in een paar stappen!


1. Kies een auto op de website uit ons assortiment.

2. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’ bij de auto.

3. Vul het formulier in en wij gaan direct ermee aan de slag!


Wij gaan vervolgens direct met jouw aanvraag aan de slag en maken alles in orde. Voor een vast scherp maandbedrag rijd je zo snel mogelijk weg met jouw nieuwe auto. Dat is het gemak van je financial lease online aanvragen!