Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Škoda lease: zowel zakelijk als particulier!

Škoda, vroeger bekend als Slavia, werd in 1895 in Tsjechië opgericht als een fabrikant voor fietsen en motorfietsen. Door de succesvolle verkoop van (motor)fietsen gingen oprichters Laurin en Klement zich vanaf 1925 verder richten op het produceren van auto’s. Škoda produceerde betaalbare modellen zoals de Popular en Rapid, maar bracht ook luxe modellen uit. Toen na de Tweede Wereldoorlog het communisme haar intrede deed in Tsjechië, werd er enkel gericht op betaalbare modellen.

Na de val van het communisme in Tsjechië werd Škoda overgenomen door de Volkswagen Group en beleefde het een succesvolle periode. Sindsdien heeft het merk modellen op de markt gebracht als de Octavia, Superb, Fabia en Kodiaq. Bij Auto Service Haarlem kun je zakelijk en particulier met financial lease of particuliere financiering een Škoda leasen tegen een aantrekkelijke prijs. Bekijk onze personenauto’s en doe nu een leaseaanvraag voor jouw Škoda occasion!


Filter In/Uitklappen   

Wat betaal ik voor een Škoda?

Bij Auto Service Haarlem beschikken we over een divers aanbod aan Škoda personenauto’s die je tegen een scherp maandelijks leasebedrag kunt aanvragen. Zo kun je bij ons al vanaf een leasebedrag van 129 euro per maand met een Škoda wegrijden. Heb je interesse in andere (luxere) modellen, dan hebben wij deze ook voor je klaar staan. Vanwege ons divers assortiment aan lease modellen vind je altijd wel iets.

Onze Škoda lease modellen

Op de website vind je verschillende Škoda lease modellen. Zo kun je gerust een leaseauto kiezen die het beste bij jou past. Wij hebben de volgende modellen voor je klaarstaan:

- Škoda Citigo

- Škoda Karoq

- Škoda Kodiaq

- Škoda Octavia

- Škoda Superb


De Škoda Kodiaq is een sportieve en zeer gewaardeerde SUV, dat uitstekend gebruikt kan worden als gezinsauto. Bovendien heeft het een laadruimte van 630 liter. Het is niet voor niets één van de bestverkochte modellen van Škoda. De Škoda Superb is de nieuwste variant uit de Superb lijn en is een zeer veilige en zuinige stationwagon. Ook de Superb beschikt over een grote laadruimte (soms tot wel 660 liter) en is ideaal als gezinsauto.

Škoda financial lease direct online aanvragen

Bij Auto Service Haarlem regel je jouw financial lease Škoda geheel online in een paar stappen!


1. Kies een auto op de website uit ons assortiment.

2. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’ bij de auto.

3. Vul het formulier in en wij gaan direct ermee aan de slag!


Wij gaan vervolgens direct met jouw aanvraag aan de slag en maken alles in orde. Voor een vast scherp maandbedrag rijd je zo snel mogelijk weg met jouw nieuwe auto. Dat is het gemak van je financial lease online aanvragen!