Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Go for Volkswagen at Autoservice Haarlem!

Volkswagen occasions
Waarom de hoofdprijs betalen voor een Volkswagen, als u ook kunt kiezen voor prachtige Volkswagen occasions? Auto Service Haarlem beschikt over jong gebruikte modellen die ogen en voelen als nieuw. Met maar liefst twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, is dit een van de populairste merken die Auto Service Haarlem in de showroom heeft staan. Bekijk ons actuele aanbod hier of in de showroom.

Volkswagen Financial Lease
Schaf uw Volkswagen occasion aan met Financial Lease van Auto Service Haarlem. U bent direct economisch eigenaar van uw auto en bepaalt zelf de looptijd van uw contract. In onze showroom met meer dan 500 auto’s vindt u verschillende jong gebruikte Volkswagen occasions. Maak een afspraak voor een proefrit en regel de financiering op maat met Financial Lease. We kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Volkswagen Golf occasion
Wilt u rijden in een van de meest verkochte auto’s ter wereld? De Volkswagen Golf occasion is ruim vertegenwoordigd in onze showroom. Kies de uitvoering die het beste bij u past en laat u verrassen tijdens een proefrit. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op. De Volkswagen Golf occasion uit uw dromen kan vandaag nog van u zijn!

Volkswagen Polo occasion
Liever in het bezit zijn van de wat kleinere variant van Volkswagen? Kom dan eens proefrijden in een van onze Volkswagen Polo occasions. Of u nu zakelijk of particulier wilt rijden, de Volkswagen Polo rijdt u het voordeligst met een lease-plan bij Auto Service Haarlem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Volkswagen Passat occasion
Ook de Volkswagen Passat occasion ontbreekt niet in de showroom van Auto Service Haarlem. Dit middenklasse model is geschikt voor (startende) ondernemers, zzp’ers of de particulier. Bestel uw auto online of in de winkel of neem contact op voor meer informatie.