Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Oh nee! Helaas is er geen auto gevonden. Ververs de pagina of zoek opnieuw door de filter aan te passen.

Ga voor Skoda bij Autoservice Haarlem!

Škoda occasions
Een auto die optimaal gebruik maakt van de mogelijke ruimte? Met de ‘simply clever’ houding van onze Skoda occasions vindt u zeker wat u zoekt. Van brillendoosje tot extra veel laadruimte, Skoda heeft werkelijk overal aan gedacht. Liever eerst even onder de motorkap kijken voordat u een keuze maakt? Kom eens langs in de showroom en bekijk een van de diverse jong gebruikte modellen uit de Skoda familie.

Skoda Haarlem
U bent hartelijk welkom in onze showroom, waar meer dan 500 occasion, waaronder meerdere Skoda’s, in Haarlem te vinden zijn. Wij selecteren alleen de beste jong gebruikte occasions voor u, zodat we altijd kwalitatieve Skoda’s kunnen bieden in Haarlem en daarbuiten. Wij zijn zeven dagen in de week geopend. Alleen beschikbaar in de avonduren? Geen enkel probleem. Neem contact op voor een afspraak!

Skoda Financial Lease
Schaf uw comfortabele Skoda aan met de hulp van Financial Lease. Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van het juiste leaseplan. U bepaalt zelf hoeveel u wilt betalen en voor welke periode, en onze adviseurs weten precies welke Skoda bij deze wensen past. Zo bent u al binnen 24 uur financieel eigenaar van uw Skoda. Meer weten over onze Skoda Financial Lease? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom voor een vrijblijvend gesprek.

Skoda Octavia occasion
Zoekt u een hatchback met veel bewegingsvrijheid? Dan is een middenklasser als een Skoda Octavia occasion een goede keuze. Deze auto is namelijk de ruimste in zijn klasse. Bij Auto Service Haarlem hebben we vooral jong gebruikte occasions, waardoor de meeste Skoda Octavia’s in onze collectie tot de nieuwste generatie behoren.

Skoda Superb occasion
Neem eens een kijkje bij de Skoda Superb occasions. Deze veelzijdige auto is al eens uitgeroepen tot leaseauto van het jaar, wat aangeeft dat veel mensen erg tevreden zijn met zijn prestaties. Als occasion is de Skoda Superb ook nog eens zacht geprijsd. Net als de Octavia, is de Superb erg ruim opgezet, waardoor het zowel een perfecte auto is voor de zakelijke reiziger als voor u en uw voltallige gezin.