Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voor Peugeot bij Autoservice Haarlem!

Peugeot occasions
Peugeot staat sinds jaar en dag voor innovatie en prestatie. Bij Auto Service Haarlem hebben we niet alleen een ruime selectie, maar ook de juiste keuze die bestaat uit verschillende modellen jong gebruikte Peugeot occasions. Uw Peugeot occasion financiert u eenvoudig met onze Financial Lease. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van (startende) ondernemers en zzp’ers. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd een Peugeot occasion die hier perfect bij aansluit.

Peugeot Haarlem
Op zoek naar een Peugeot occasion in Haarlem en omstreken? Auto Service Haarlem heeft een mooie selectie Peugeots, waaronder de Peugeot 208, 308 en 508 serie. In onze showroom, waar we meer dan 500 jong gebruikte auto’s voor u hebben klaarstaan, helpen wij u graag met het vinden van de ideale Peugeot. Kom langs in Haarlem en ontdek wat Auto Service Haarlem voor u kan betekenen.

Peugeot 208 occasion
Onze Peugeot 208 occasions zijn perfect voor de automobilist die op zoek is naar een auto met compacte afmetingen en grote mogelijkheden. De 208 is door zijn formaat heel geschikt voor het stadsverkeer. Doordat de meeste van onze Peugeot 208 occasions zijn uitgerust met vijf deuren is er aan ruimte geen gebrek. Zo hebben u en uw passagiers voldoende ruimte voor een comfortabele rit.

Peugeot 308 occasion
Kunt u wel wat meer ruimte gebruiken? Dan is de populaire middenklasser Peugeot 308 wellicht de juiste occasion voor u. Wij hebben regelmatig diverse uitvoeringen van de Peugeot 308, waardoor u onder andere kunt kiezen uit benzine of diesel, handgeschakeld of automaat en natuurlijk een breed scala aan kleuren.

Peugeot 508 occasion
De grootste Peugeot occasion die wij in de showroom hebben staan, is de Peugeot 508. Ondanks dat dit model nog maar een aantal jaar geleden is uitgekomen, hebben we bij Auto Service Haarlem al een ruime keuze, vooral in de hybride uitvoering. Kom langs in onze showroom en ontdek alle extra’s van de Peugeot 508 occasions zelf!