Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voor Opel bij Autoservice Haarlem!

Opel occasions
Vind uw perfecte Opel occasion in Haarlem. Onze voorraad wisselt dagelijks en bestaat uit meer dan 500 jong gebruikte auto’s. Zo hebben wij altijd een Opel occasion die precies aansluit bij uw eisen en wensen. Een occasion van Opel zal u keer op keer verrassen met hoogstaande techniek, zoals alleen Duitse auto’s dat kunnen. Bekijk hier het actuele aanbod of kom naar de showroom en ervaar de kracht van Opel zelf.

Opel Financial Lease
Wij zijn gespecialiseerd in Financial Lease voor de (startende) ondernemer, zzp’er en particulier. Met Opel Financial Lease kan uw favoriete model al binnen een dag van u zijn. Wij adviseren u graag welke financiering het beste past bij uw situatie, waarbij u zelf bepaalt hoeveel u betaalt en hoe lang de looptijd van het contract zal zijn. Bestel online of kom langs in de showroom en wie weet rijdt u morgen al in uw Opel occasion.

Opel Ampera occasion
Voor de bewuste bestuurder is een Opel Ampera occasion een goede keuze. Deze hybride auto (of zoals Opel zelf zegt: elektrische auto met range extender) rijdt de eerste 40 tot 80 kilometer volledig elektrisch, waarna de benzinemotor het overneemt. Maar niet alleen het milieu profiteert van een Opel Ampera occasion, ook uw portemonnee zal er tevreden mee zijn. U betaalt namelijk 0% bijtelling.

Opel Corsa occasion
Liever een auto die perfect past in de stad? Dan is een Opel Corsa occasion een goede optie voor u. Door zijn compacte doch sportieve design manoeuvreert de Opel Corsa zich als geen ander door de stad. Plan online een afspraak in en ervaar het gemak tijdens een proefrit.

Opel Astra occasion
Sportieve prestaties, soepele eigenschappen en snelle reacties laten de Opel Astra occasion opvallen. De ‘sports’ en ‘turbo’ uitvoeringen hebben dan ook niet voor niets deze namen gekregen. De financiering van Auto Service Haarlem past bij het snelle karakter van de auto. U kunt al binnen 24 uur de sleutels van uw Opel Astra occasion in handen hebben.