Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voor Mini bij Autoservice Haarlem!

MINI occasions
De showroom van Auto Service Haarlem beschikt over meerdere MINI occasions. Sinds 1959 rijdt deze iconische auto al rond in de straten, groots in zijn compactheid. Van Cabrio tot Countryman, de MINI is een stevige, moderne auto, geschikt voor ieder type doeleinde. Ideaal voor de bestuurder die extra stijlvol voor de dag wil komen. Financier uw MINI ook bij Auto Service Haarlem met Financial Lease.

MINI Haarlem
U bent bij onze showroom voor een MINI in Haarlem aan het goede adres. Onze occasions zijn onderworpen aan een strenge selectie. De jong gebruikte collectie die wij daaraan overhouden zijn ideaal voor iedere gebruiker. Wij adviseren u graag over de MINI die het beste bij u past. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact met ons op.

MINI Financial Lease
Schaf uw nieuwe MINI aan met een Financial Leaseplan van Auto Service Haarlem. U bepaalt de looptijd van uw contract zelf en betaalt uw MINI in maandelijkse termijnen af. Met Financial Lease bent u direct eigenaar van uw eigen MINI, ook behoudt u het eigendom van de auto als het leasecontract afloopt. Meer weten over Financial Lease? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

MINI Countryman occasion
Auto Service Haarlem beschikt over meerdere MINI Countryman occasions. Deze compacte SUV beschikt over de moderne look van de MINI maar dan met dat extra beetje benodigde ruimte. Onze selectie bestaat uit meerdere uitvoeringen van dit stoere MINI model. Wilt u een MINI Countryman financieren met Financial Lease? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij kijken met u mee naar de mogelijkheden voor uw situatie.

MINI Clubman occasion
De zesdeurs MINI Clubman occasions van Auto Service Haarlem bieden meer ruimte in de lengte. De auto is ontworpen met oog op design. Met unieke split doors aan de achterzijde van de auto, kan bijna iedere lading vervoerd worden. Wilt u meer weten over de Financial Lease van een MINI Clubman occasion? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.