Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Oh nee! Helaas is er geen auto gevonden. Ververs de pagina of zoek opnieuw door de filter aan te passen.

Ga voor Lexus bij Autoservice Haarlem!

Lexus occasions
Auto Service Haarlem beschikt over een ruim assortiment luxe divisie Lexus occasions. Onze premium geselecteerde jong gebruikte Lexus occasions zijn er in verschillende uitvoeringen. Of u nu hybride wilt rijden of niet, Auto Service Haarlem zoekt de passende auto voor uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom eens kijken in de showroom om een Lexus echt te kunnen ervaren.

Lexus Haarlem
Voor een betrouwbare Lexus dealer in Haarlem bent u welkom bij Auto Service Haarlem. Wij vertellen u alles over uw mogelijke toekomstige auto. De auto’s die in onze showroom staan, zijn bovendien door een strenge selectie heen gekomen. Zo garanderen wij u een auto van topkwaliteit, die met de juiste financiering al binnen 24 uur van u kan zijn.

Lexus Financial Lease
Bij het kopen van een auto komen vaak onverwachte kosten. Koop uw Lexus daarom met een Financial Lease plan van Auto Service Haarlem. U bent direct economisch eigenaar van uw auto en bepaalt zelf hoe u uw auto in termijnen afbetaalt. We vertellen u graag over de voorwaarden en de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een passend lease plan, of u nu (startende) ondernemer, zzp’er of in loondienst bent.

Lexus CT200h occasion
Onze Lexus CT200h occasions blinken uit in dynamiek en rijplezier. Deze hybride auto is voorzien van een benzinemotor en een krachtige elektrische motor die zichzelf kan opladen, zonder daar een stekker voor nodig te hebben. In onze showroom vindt u meerdere uitvoeringen van deze luxe hybride auto. Vraag naar de mogelijkheden voor een financial lease plan, of neem contact met ons op voor een proefrit.