Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voor Fiat bij Autoservice Haarlem!

Fiat occasions
Kijk bij Auto Service Haarlem ook voor uw nieuwe Fiat occasions. Het Italiaanse Fiat staat in Nederland vooral bekend om de kleine auto’s, zoals de stijlvolle Fiat 500 of de compacte Fiat Punto. Als u op zoek bent naar een auto om indruk mee te maken, dan is de Fiat wat voor u. Kijk online of in de showroom voor het actuele aanbod, of neem contact met ons op voor een proefrit in één van de Fiat occasions.

Fiat Haarlem
Zoekt u naar een geschikte dealer in Fiats in Haarlem? Dan zoekt u naar Auto Service Haarlem. Onze premium geselecteerde Fiats maken gegarandeerd indruk. Omdat onze Fiat occasions jong gebruikt zijn, is het alsof u in een gloednieuwe auto stapt. We geven u graag advies over de mogelijkheden om in een Fiat te rijden. Wilt u meer weten over onze Fiats? Neem contact met ons op.

Fiat Financial Lease
De beste manier om uw nieuwe Fiat te financieren, is het Fiat Financial Leaseplan van Auto Service Haarlem. Bepaal zelf de looptijd van uw contract en het bedrag dat u per maand betaalt. Kies online de Fiat van uw dromen, of wordt verliefd in onze showroom. We vinden sowieso de juiste match voor u.

Fiat 500 occasion
Fiat noemt zelf de Fiat 500 occasion de legendarische kleine auto van Fiat. Legendarisch is de auto zeker. De ideale stadsauto staat bekend om zijn uiterlijk. Door de compacte vorm is de auto zeer wendbaar en met het exterieur het perfecte plaatje. Kies uw Fiat 500 uit onze online collectie of kom de auto bekijken in de showroom. Maak een afspraak voor een proefrit.

Fiat Punto occasion
Fiat Punto occasions zijn sportieve hatchbacks. Compact en elegant van buiten, ruim en comfortabel aan de binnenkant. Kies de Fiat Punto die het beste bij u en uw doeleinden past, of neem contact met ons op voor een proefrit. Wij helpen u graag op weg met u nieuwe Fiat Punto.