Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Oh nee! Helaas is er geen auto gevonden. Ververs de pagina of zoek opnieuw door de filter aan te passen.

Ga voor Chevrolet bij Autoservice Haarlem!

Chevrolet occasions
Dit Amerikaanse automerk, ook wel bekend als chevy, is een gevestigde naam op de markt. Koop uw Chevrolet occasions bij Auto Service Haarlem. Onze jong gebruikte chevy’s zijn een plezier om in te rijden. Kom langs in de showroom om zelf te ervaren hoe een Chevrolet occasion rijdt. Wij van Auto Service Haarlem adviseren u graag over onze snelle Chevrolets.

Chevrolet Haarlem
Zoekt u een dealer van Chevrolets in Haarlem? Chevy’s worden in Nederland niet meer geproduceerd, maar onze jong gebruikte Chevrolet occasions voelen als nieuw. Goed onderhouden en aan een grondige inspectie onderworpen, garanderen wij u de hoogstaande kwaliteit van de auto’s. Maak een afspraak voor een proefrit, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Chevrolet Financial Lease
Word direct economisch eigenaar van uw Chevrolet met Financial Lease. Binnen 24 uur bent u al in het bezit van uw nieuwe Chevrolet, en we bezorgen de auto zelfs tot aan de deur. Kijk online welke jong gebruikte Chevrolet u graag zou willen hebben, en maak een afspraak voor een proefrit. Wie weet rijdt u morgen al in uw nieuwe auto!

Chevrolet Volt occasion
Auto Service Haarlem heeft Chevrolet Volt in de showroom staan. De elektrische variant van de Chevrolet is een auto met strak design. De accu van de auto kan opgeladen worden met een normale 230 volt aansluiting. Naast de elektromotor die draait op een accu en generator, rijdt deze auto ook op een benzinemotor. Wilt u weten hoe een Chevrolet Volt aanvoelt? U bent van harte welkom voor een proefrit, of om de auto van dichtbij te bekijken in onze showroom.