Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voor BMW bij Autoservice Haarlem!

BMW occasions
Luxe tot in de details, dat is hoe een BMW het beste omschreven kan worden. De premium selectie jong gebruikte BMW occasions van Auto Service Haarlem verschaffen u die luxe tegen een zachtere prijs. Van een 1- tot een 5-serie, van een simpele tot een uitgebreide uitvoering, en van automaat tot handgeschakeld, onze BMW’s komen zo uit uw dromen gereden.

BMW Haarlem
Zoekt u een betrouwbare autodealer voor een BMW in Haarlem? Auto Service Haarlem voorziet u van passend advies, een aansluitend Financial Leaseplan en alle informatie die u nodig heeft voor uw nieuwe auto. Uw eigen BMW is nog nooit zo dichtbij geweest.

BMW 1-serie
De compacte middenklasse auto van BMW is de BMW 1-serie. Wij beschikken over meerdere uitvoeringen van deze kleinere variant van BMW. Bespreek uw wensen met een van onze adviseurs en we kijken met u mee welke BMW 1-serie het beste past bij wat u zoekt. U bent welkom in de showroom, of neem contact met ons op.

BMW 3-serie
De BMW 3-serie valt qua formaat en power tussen de compacte 1-serie en ruime 5-serie. Een ideale tussenmaat voor degene die niet in wil leveren op luxe. Of u nu zoekt naar custom-made lederen bekleding of een basic uitvoering, Auto Service Haarlem heeft het. Vraag een proefrit aan en bespreek uw wensen.

BMW 5-serie
Auto Service Haarlem beschikt ook over een ruime collectie BMW 5-series. Deze luxe sedan-serie is geschikt voor de zakelijke of particuliere rijder die net dat beetje extra van een auto verlangt. Maak een afspraak voor een proefrit of kom langs in onze showroom. Misschien rijdt u morgen al in uw nieuwe BMW 5-serie.