Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voor Alfa Romeo bij Autoservice Haarlem!

Alfa Romeo occasion
Wie Alfa Romeo zegt, zegt Italiaans vakmanschap. Een occasion van dit temperamentvolle automerk is dan ook een genot om in te rijden. Bij Auto Service Haarlem hebben we een fraaie selectie Alfa Romeo occasions, waarmee u door onze Financial Lease al binnen 24 uur de weg op kunt. Een snelle auto voor snelle beslissers!

Alfa Romeo Haarlem
Bekijk onze selectie Alfa Romeo’s in Haarlem, waar onze showroom te vinden is. U ervaart de dynamiek van een Alfa Romeo namelijk pas echt als u er recht tegenover staat. In onze showroom hebben we meer dan 500 jong gebruikte auto’s voor u klaarstaan, waardoor er gegarandeerd een occasion is die perfect bij u en uw wensen past. U bent ook op zondag en in de avonduren enkel op afspraak van harte welkom.

Alfa Romeo Financial Lease
Of u nu uw Alfa Romeo gaat gebruiken als particulier, zzp’er of (startend) ondernemer, wij bieden altijd de financiering die het beste bij uw situatie past. Met de Alfa Romeo Financial Lease beschikt u als zelfstandige gemakkelijk over een bedrijfsauto die u als geen ander flexibiliteit aan u en uw onderneming biedt. Maar ook particulier biedt Financial Lease veel bewegingsvrijheid. Maak een afspraak en kom langs in de showroom, waar onze adviseurs u graag vertellen wat Auto Service Haarlem voor u kan betekenen.

Alfa Romeo Giulietta occasion
Het sportieve karakter van de Alfa Romeo Giulietta occasion maakt deze auto ideaal voor avontuurlijke ondernemers en energieke particulieren. Laat u verrassen door het fraaie interieur en de comfortabele stoelen met lederen bekleding. Maak een afspraak voor een proefrit of bekijk uw mogelijkheden voor een Alfa Romeo Giulietta occasion online. Bespreek uw wensen met onze adviseurs, en wij zoeken de passende occasion voor u!