Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Je huidige auto inruilen?

Makkelijk en snel de inruilwaarde van je huidige auto laten bepalen? Laat via onderstaande knop eenvoudig de gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Je bent helemaal vrij in het aantal te rijden kilometers omdat je dus zelf eigenaar bent van de auto!


Particulier:
Arbeidscontract
Rijbewijs
Bankpas
Loonstrook
Bankafschrift volledige kalendermaand

Zakelijk:
KVK inschrijving
Rijbewijs 
Bankpas


Geen enkel probleem. Tegen meerprijs kan de auto gehaald en gebracht worden.

Na acceptatie is ons streven om je zo snel mogelijk te kunnen laten rijden. Uiteraard gaan we er eerst voor zorgen dat je auto volledig is nagekeken zodat je zorgeloos de weg op kunt!

Het is mogelijk om al vanaf 12 tot 72 maanden je auto te kunnen leasen. Wel is het zo dat je bij 72 maanden uiteraard een veel lager maandbedrag hebt als met 12 maanden. De looptijd bepaald namelijk binnen hoe lang je de auto afbetaald. 

Bij iedere lease aanvraag op onze website zit FlexLease standaard inbegrepen. Je krijgt dus altijd de mogelijkheid om tijdens je contract te kunnen wisselen van auto. Wel blijf je de huidige auto aflossen tot deze volledig is afbetaald. 

- Je word eigenaar van de auto
- Je kunt wisselen van auto
- Altijd een vast, laag maandbedrag

Flexlease bij Auto Service Haarlem is een financiële leasevorm waarbij je eigenaar word van de auto. Je hebt hierbij de mogelijkheid om tussentijds, in plaats van de auto volledig af te lossen, het contract over te laten zetten naar een ander voertuig met behoudt van waarde.