U bevind zich:

Home • Occasion lease

< Terug

Vragen

wij zijn berijkbaar via:

WhatsApp 06 55 23 29 11

info@autoservicehaarlem.nl

Occasion lease

Op zoek naar een voordelige manier om mobiel te zijn? Denk dan eens aan occasion lease! Bij Auto Service Haarlem hebben we een ruime collectie van meer dan 500 jong gebruikte auto’s. Onze occasions voelen als nieuw, maar zijn financieel vele malen aantrekkelijker dan een auto die net de fabriek uit rolt. Kom eens langs in onze Showroom in Haarlem en bekijk onze occasion lease modellen. Van Toyota Auris tot Audi A8, wij hebben de occasion die u zoekt.


Tweedehands auto leasen

Het leasen van een tweedehands auto is een zeer interessante mogelijkheid voor (zelfstandige) ondernemers, die tegen lage kosten toch de weg op willen. Auto Service Haarlem biedt deze mogelijkheid dan ook aan. Al onze auto’s zijn voorzien van een heldere onderhoudshistorie die afkomstig is van de eerste eigenaar of dealer. Wij staan voor zekerheid. Hierdoor heeft u bij ons de garantie dat uw tweedehands lease auto perfect is onderhouden en is de kilometerstand een gegarandeerd juist. Uw auto betaalt u af in vaste maandelijkse termijnen die u vooraf zelf kan bepalen. Ook de looptijd is bij ons flexibel en varieert van 12 tot 72 maanden. 


Private Lease tweedehands

Wij bieden ook Private Lease mogelijkheden voor onze tweedehands auto’s. Private Lease biedt u de mogelijkheid om een auto te rijden voor een vastgesteld maandbedrag, zonder extra kosten. Zo zijn onder andere wegenbelasting, WA- en Casco verzekeringen, onderhoud, reparatie en pechhulp inbegrepen in de prijs. Bij een Private Leaseplan van Auto Service Haarlem hoeft u alleen nog maar de tank te vullen en u kunt zo de weg op. Wij bieden voor elke situatie de snelste oplossing.