Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voorSeat bij Autoservice Haarlem!

Seat occasions
Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of juist een ruime auto waar uw hele gezin in past, bij Auto Service Haarlem hebben we altijd de Seat occasion die bij uw wensen past. En ons advies houdt niet op bij het zoeken van de perfecte occasion. We helpen u ook bij het selecteren van de juiste financiering, zodat u zo snel mogelijk met uw Seat occasion de weg op kan!

Seat Financial Lease
Heeft u de ideale Seat occasion gevonden en zoekt u nu alleen nog een passende financiering? Koop uw occasion dan met behulp van de Seat Financial Lease. Auto Service Haarlem is gespecialiseerd Financial Lease voor zzp’ers en (startende) ondernemers. Onze adviseurs weten precies wat de beste opties zijn voor iedere situatie. Wij begeleiden u graag in het gehele proces, van het selecteren van de juiste occasion tot het afsluiten van de Seat Financial Lease, waarbij eenvoud en transparantie bij ons hoog in het vaandel staat.

Seat Haarlem
Kunt u uw favoriete Seat occasion niet op de website vinden, wilt u de Seat in levenden lijve zien of heeft u een vraag aan een van onze adviseurs? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Voor een Seat in Haarlem en omstreken bent u bij Auto Service Haarlem aan het juiste adres. Met een dagelijks wisselende voorraad van meer dan 500 jong gebruikte auto’s zijn wij marktleider op het gebied van occasions. Wij hebben dus altijd het juiste model voor u!

Seat Mii occasions
De Seat Mii is de kleinste telg van de Seat familie. De auto heeft een compact en elegant design en is toch verrassend ruim doordat hij is voorzien van vijf deuren. Dat maakt een Seat Mii occasion de ideale keuze als u op zoek bent naar een auto die u vaak in de stad zal gebruiken. Wilt u de Seat Mii zelf ervaren? Maak een afspraak voor een proefrit!

Seat Ibiza occasions
Kunt u wel wat meer ruimte gebruiken, maar toch de flexibiliteit van een kleine auto behouden? Dan is een Seat Ibiza occasion een goed alternatief. De Seat Ibiza occasion heeft een relatief zuinige motor, waardoor u zowel uw portemonnee als het milieu niet teveel belast. Zeker niet als u kiest voor een occasion!