Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voor Porsche bij Autoservice Haarlem!

Porsche occasions
Is het rijden van een Porsche ook uw (jeugd)droom? Neem dan eens een kijkje bij onze premium selectie jong gebruikte Porsche occasions en uw droom kan vandaag nog in vervulling gaan. Of u nu erg gecharmeerd bent van de Cayenne of Panamera, Auto Service Haarlem is dé plek om uw occasion van dit karakteristieke merkt aan te schaffen. Bespreek de mogelijkheden in onze showroom!

Porsche Haarlem
Uw Porsche occasion staat in Haarlem op u te wachten. Maak een afspraak met één van onze adviseurs om de perfecte occasion voor u te vinden. In onze showroom hebben we een ruime selectie Porsches, waarbij we vaak nieuwe occasions kunnen toevoegen aan het assortiment. Ervaar de kracht van een Porsche occasion zelf in Haarlem tijdens een proefrit.

Porsche Financial Lease
Heeft u uw perfecte Porsche occasion gevonden? Deze financiert u gemakkelijk en snel met een Financial Lease Plan van Auto Service Haarlem. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, waarbij u zelf kan kiezen hoeveel u per maand wil besteden en hoe lang de looptijd wordt van het contract. Daarnaast bent u direct economisch eigenaar van uw Porsche occasion.

Porsche Cayenne occasion
De Porsche Cayenne occasion is niet alleen groots in omvang, maar ook in vermogen en prestaties. De Sportieve auto is namelijk een fullsize vijfdeurs SUV met vierwielaandrijving en heeft een vermogen dat kan oplopen naar 500 pk!

Porsche Panamera occasion
De Porsche Panamera occasion is een zeer luxe vijfdeurs sportlimousine met achter- of vierwielaandrijving. Het model kwam in 2009 voor het eerst op de markt en in 2016 maakt de tweede generatie van de Panamera zijn debuut. Ook het gaspedaal van de Porsche Panamera occasion kunt u ver indrukken: de panamera occasion kan een snelheid tot wel 270 kilometer per uur behalen.

Porsche 911 occasion
Het succes van de porsche 911 begon al in 1964, toen het snelle model gelanceerd werd. Onze 911 occasions zijn alweer de geheel vernieuwde, zevende generatie van deze iconische luxe sportwagen. Laat dit model uw hart sneller kloppen? Kom eens langs en laat u adviseren in de showroom. Wie weet bent u morgen al de trotse eigenaar van een echte Porsche!