Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Filter In/Uitklappen   

Ga voor Nissan bij Autoservice Haarlem!

Nissan occasions
Nissan staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatieve karakter. Met een Nissan occasion van Auto Service Haarlem krijgt u dan ook al het goede van Nissan, voor weinig. We hebben een uitgebreide selectie jong gebruikte Nissan occasions die aandoen als nieuw. Wij hebben de meest populaire modellen van Nissan, zoals de Qashqai, Patrol en Leaf vaak in onze showroom staan. Bestel uw auto online, in de winkel of neem contact op voor meer informatie.

Nissan Haarlem
Wij hebben een mooie collectie jong gebruikte Nissans in Haarlem. Neem een kijkje op de site of kom langs in onze showroom waar u meer dan 500 auto’s vindt, waaronder een mooie selectie jong gebruikte Nissan occasions. We helpen u graag met het vinden van de auto die bij uw wensen past. U bent zeven dagen in de week van harte welkom om uw Nissan in Haarlem uit te zoeken.

Nissan Financial Lease
Schaf uw Nissan occasion aan met Financial Lease van Auto Service Haarlem. U bent direct economisch eigenaar van uw Nissan, waarbij u zelf de looptijd van uw contract bepaalt. Maak een afspraak voor een proefrit en regel de financiering op maat met Financial Lease. Wij bieden diverse Financieringsmogelijkheden die perfect aansluiten bij uw wensen als particulier, (startend) ondernemer of zzp’er. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nissan Qashqai occasion
Al tien jaar loopt de Nissan Qashqai voorop op het gebied van Crossovers. Een riante Nissan Qashqai is dan ook een slimme keuze voor de mobilist die houdt van bewegingsvrijheid, maar een SUV net te groot vindt. De Nissan Qashqai occasions van Auto service Haarlem bieden genoeg ruimte voor u en uw gezin; tot wel zeven personen passen makkelijk in deze innovatieve auto. Door zijn veelzijdigheid is de Nissan Qashqai een moderne en betrouwbare auto, waar u ook als occasion op kunt vertrouwen.