Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

Ford leasen: zakelijk en particulier!

Het Amerikaanse automerk Ford werd in 1903 opgericht door Henry Ford en elf andere investeerders onder de naam Ford Motor Company. Nadat twee eerdere pogingen om een automerk op te zetten mislukten, lukte de derde poging wel. Ford werd de eerste autofabrikant die een auto op de lopende band produceerde, namelijk de populaire T-Ford. Tot 1927 werden er 15 miljoen T-Fords geproduceerd, wat destijds een record was.

Sinds de oprichting in 1903 heeft Ford veelal praktische en betaalbare auto’s op de markt gebracht. Enkele bekende Ford-modellen die over de jaren heen zijn uitgebracht zijn de Fiesta, Focus, Puma, Ka en de populaire Mustang. Bij Auto Service Haarlem kan je terecht voor financial lease én particuliere financiering van een Ford. Met 30 modellen in ons assortiment kun je kiezen uit verschillende auto’s van Ford.


Filter In/Uitklappen   

Wat kost een Ford financial lease?

Ford staat bekend om haar praktische en betrouwbare personenauto’s, die voor iedereen betaalbaar zijn. Een Ford kun je daarom al vanaf 79 euro per maand leasen. Wanneer je op zoek bent naar meer luxe, dan hebben wij modellen met een luxere uitstraling voor je klaar staan. Een luxere Ford is bij ons aan te vragen vanaf 359 euro per maand.

Mocht een personenauto niet aan jouw wensen voldoen, dan kun je bij ons ook een bedrijfswagens! leasen! De bedrijfswagens zijn verkrijgbaar vanaf een leasebedrag van 169 euro per maand. Ook de bedrijfswagen van Ford kunnen zowel zakelijk als particulier geleased worden.

Onze Ford lease modellen

Bij Auto Service Haarlem beschikken wij over 30 verschillende modellen, die allen op aanvraag te leasen zijn tegen een scherpe prijs. Kies uit Ford-modellen, zoals:

- Ford C-MAX

- Ford Fiesta

- Ford Focus

- Ford FOCUS Wagon

- Ford Mondeo

- Ford Mustang

- Ford Ranger

- Ford S-Max

- Ford Transit

- Ford Transit Connect

- Ford Transit Custom


De Ford C-MAX, Fiesta en Focus zijn kleinere personenauto’s. die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Daarnaast zijn deze modellen goedkoop en zuinig. De Transit-modellen zijn goed te gebruiken als bedrijfswagens! en hebben voldoende laadruimte, zodat je gemakkelijk jouw transport kunt vervoeren.

Ford financial lease direct online aanvragen

Bij Auto Service Haarlem regel je jouw financial lease voor een Ford geheel online in een paar stappen!


1. Kies een auto op de website uit ons assortiment.

2. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’ bij de auto.

3. Vul het formulier in en wij gaan direct ermee aan de slag!


Wij gaan vervolgens direct met jouw aanvraag aan de slag en maken alles in orde. Voor een vast scherp maandbedrag rijd je zo snel mogelijk weg met jouw nieuwe auto. Dat is het gemak van je financial lease online aanvragen!