Uit eigen voorraad geleverd
Financial lease zonder bijtelling!
Direct online geregeld
Flexlease

BMW lease: zowel zakelijk als particulier

Bayerische Motoren Werke, afgekort als BMW, werd door Karl Friedrich Rapp in 1913 opgericht in het Duitse Beieren. Wat begon als een leverancier voor vliegtuigmotoren werd vanaf 1928 officieel een fabrikant van auto’s. Het eerste model van BMW werd in datzelfde jaar nog uitgebracht, namelijk de Dixi (niet te verwarren met de toiletten). Jaren later focuste het merk zich op het bouwen van premium auto’s. BMW was destijds revolutionair in premium modellen met sterke motoren, zoals de 303 en 328.


Na de Tweede Wereldoorlog kreeg BMW te maken met wat financiële tegenslagen, maar wist het merk op te krabbelen. BMW wist uiteindelijk met haar sportieve karakter een stempel te drukken op niet alleen de automarkt met modellen als de 3 Serie, 5 Serie en X-Serie, maar ook in de motorsport. Bij Auto Service Haarlem hebben wij BMW’s die met financial lease én particuliere financiering geleased kunnen worden. Met meer dan 90 modellen heb je een zeer ruime keuze aan Volkswagen leasewagens.


Filter In/Uitklappen   

Wat kost een BMW lease?

BMW mag over het algemeen bekend staan als een premium automerk, bij Auto Service Haarlem heb je de mogelijkheid om een BMW te leasen tegen een laag maandelijks bedrag. Al vanaf 119 euro per maand kun je een BMW leasen. Dankzij ons breed assortiment aan verschillende BMW personenauto’s vind je altijd wel een BMW die goed bij je wensen en voorkeuren past.

Onze BMW leasewagens

Op onze BMW pagina vind je een uitgebreid en divers assortiment aan BMW’s die je kunt leasen. Wij beschikken over de volgende modellen:

- BMW 1 Serie

- BMW 1-serie

- BMW 2 Serie

- BMW 3 Serie

- BMW 3-serie

- BMW 3-serie Gran Turismo

- BMW 4 Serie

- BMW 5 Serie

- BMW 6 Serie

- BMW 7 Serie

- BMW i3

- BMW i8

- BMW iX

- BMW iX3

- BMW X1

- BMW X2

- BMW X3

- BMW X4

- BMW X5


De BMW 1 Serie is een geliefde hatchback met een hoge betrouwbaarheid. De 3 Serie, 4 Serie en 5 Serie zijn zeer sportieve wagens die uitgerust zijn met sterke brandstof én hybride motoren. Wij beschikken ook over de luxe de 3 Serie Gran Turismo, dat beschikt over een panoramadak. De BMW 7 Serie is een technisch geavanceerde en snelle sedan. De BMW X Series zijn robuuste SUV’s die zeer comfortabel in gebruik en uitstekend geschikt zijn als je veel laadruimte nodig hebt.

Hybride en elektrische BMW’s

Binnen het BMW-assortiment beschikken wij over hybride en elektrische wagens. De hybride wagens hebben een sterke motor dat bij lagere snelheden wordt aangedreven door elektriciteit en bij hogere snelheden door brandstof. Op deze manier blijft jouw auto rijden zoals je gewend bent, maar dan nog duurzamer. Ook beschikken wij over elektrische auto’s! Deze auto’s worden volledig gedreven door een accu en hebben geen uitstoot.


Het zuinigste model uit ons assortiment is de BMW i3. Deze auto is 100% elektrisch gedreven en vanwege haar gemak en comfort een perfecte stadsauto om mee te rijden. De meest luxe BMW uit dit assortiment is de 5 Serie 520D, dat voorzien is van veel technische snufjes, zoals een panorama dak en 360 camera en heeft een zeer sterke hybride motor.


BMW financial lease direct online aanvragen

Bij Auto Service Haarlem regel je jouw financial lease voor een BMW geheel online in een paar stappen!


1. Kies een auto op de website uit ons assortiment.

2. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’ bij de auto.

3. Vul het formulier in en wij gaan direct ermee aan de slag!


Wij gaan vervolgens direct met jouw aanvraag aan de slag en maken alles in orde. Voor een vast scherp maandbedrag rijd je zo snel mogelijk weg met jouw nieuwe auto. Dat is het gemak van je financial lease online aanvragen!