U bevind zich:

Home • Lease auto

< Terug

Vragen

wij zijn berijkbaar via:

WhatsApp 06 55 23 29 11

info@autoservicehaarlem.nl

Lease auto

Uw jong gebruikte lease auto is zo geregeld bij Auto Service Haarlem. Wat uw situatie ook is, wij hebben de passende lease auto voor u. Zo bieden wij Private Lease voor de particulier en zakelijk leasen voor (startende) ondernemers en zzp’ers. Benieuwd naar de beste financieringsmogelijkheid voor uw jong gebruikte occasion? Maak een afspraak of kom eens langs in onze showroom. Onze adviseurs helpen u met het kiezen van de perfecte occasion en financiering. Auto Service Haarlem helpt u binnen 24 uur de weg op! 


Zakelijk Leasen

Zakelijk Leasen bij Auto Service Haarlem is een ideale oplossing voor uw zakelijke rij-wensen. Wij zijn specialist in Zakelijk leasen voor zzp’ers en (startende) ondernemers. Wij begrijpen uw wensen en situatie en zoeken samen met u de beste financieringsoptie. In alle gevallen van Zakelijk Leasen bent u direct economisch eigenaar van uw jong gebruikte occasion, kunt u de BTW direct terugvorderen bij de fiscus en is de rente en investeringen aftrekbaar. Ook bepaalt u zelf welk bedrag u per maand wil besteden aan uw lease auto. 


Private Lease

Bij Auto Service Haarlem bieden we ook Private Lease mogelijkheden. Private Lease biedt u de mogelijkheid om een auto te rijden voor een vastgesteld maandbedrag, zonder extra kosten. Zo zijn onder andere wegenbelasting, WA- en Casco verzekeringen, onderhoud, reparatie en pechhulp inbegrepen in de prijs. Zo heeft u grip op de maandelijkse kosten, die u vooraf zelf kan bepalen. Bij een private lease plan van Auto Service Haarlem hoeft u alleen nog maar te tanken. De rest verzorgen wij!