U bevind zich:

Home • Goekope auto

< Terug

Vragen

wij zijn berijkbaar via:

WhatsApp 06 55 23 29 11

info@autoservicehaarlem.nl

Goedkope auto

Een nieuwe auto en een goedkope auto matchen vaak niet goed met elkaar. Auto Service Haarlem heeft een tussenweg gevonden: Financial Lease. De auto die u aanschaft is zo goed als nieuw, iets dat we ook wel jong gebruikt noemen. U least dus uw auto, maar bent tijdens het leasecontract meteen economisch eigenaar. Ook als het leasecontract afloopt blijft u eigenaar over uw jong gebruikte occasion. De voordelen van een leasecontract, met de garantie op uw eigen auto: zo simpel is Financial Lease. 


Budget auto

Zoekt u een budget auto? Of heeft u juist een groot budget ter beschikking? Bij Auto Service Haarlem weet u dat u nooit teveel betaalt. Van een Fiat Punto tot een Porsche Cayenne, u bent het voordeligst uit bij ons, zonder in te leveren op de kwaliteit. De occasions die in de showroom van Auto Service Haarlem staan, zijn eerst door een strenge kwaliteitscheck gegaan. Zo weten we zeker dat we alleen de premium selectie modellen klaar hebben staan. 


Betaalbare auto

Kom voor een betaalbare auto eens langs in onze showroom. Wij kijken naar uw budget en uw mogelijkheden. Vervolgens geven we u advies over een passende auto en Financial Leaseplan. Wij helpen u altijd op weg met het beste voor uw situatie. Maak een afspraak met één van de adviseurs voor een advies op maat.