U bevind zich:

Home • Exclusieve auto's

< Terug

Vragen

wij zijn berijkbaar via:

WhatsApp 06 55 23 29 11

info@autoservicehaarlem.nl

Exclusieve auto’s

Altijd al eens de trotse eigenaar willen zijn van een exclusieve auto zoals een Porsche, Land Rover of Jaguar? Auto Service Haarlem helpt u met het verwezenlijken van deze droom. Wij werken vol passie en toewijding met auto’s, waardoor wij als geen ander uw liefde voor exclusieve auto’s begrijpen. Op onze locatie in Haarlem bieden we onder de noemer ‘exclusief’ een prachtige selectie bijzondere occasions. Zo maken wij exclusief rijden voor u bereikbaar. 


Betaalbare exclusiviteit

Wij bieden exclusieve auto’s tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij verschillende financieringsmogelijkheden, waardoor we altijd een passende en snelle oplossing hebben die bij uw situatie past. Benieuwd welke financiering het beste bij uw wensen aansluit? Neem contact op met een van onze vakkundige adviseurs. Zij helpen u graag met het vinden van uw droomauto en helpen u met het kiezen van de juiste financiering.


Extra zorg voor uw exclusieve occasion

Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met uw exclusieve occasion. Daarom besteden wij veel aandacht aan zowel onze exclusieve occasions als aan uw wensen. Bij Auto Service Haarlem weet u zeker dat uw occasion in uitstekende staat verkeerd. Wij communiceren helder over de historie van uw exclusieve occasion. Daarnaast nemen wij alle zorg uit handen. Het enige waar u zich druk over hoeft te maken, is waar u als eerste heen rijdt met uw nieuwe exclusieve occasion. Kom eens langs in de showroom en ervaar de pure luxe van onze occasions tijdens een proefrit!


Staat uw droomauto er niet tussen?

In onze showroom hebben we meer dan 500 occasions, waaronder een mooie selectie exclusieve occasions. Onze collectie occasions wisselt snel, waardoor het mogelijk is dat we momenteel uw droomauto niet in de showroom hebben staan. Wij hebben een groot, internationaal netwerk, waarin we in de meeste gevallen de perfecte auto voor u kunnen vinden. 


Wilt u ons juist een exclusieve auto aanbieden? Dit is bij Auto Service Haarlem uiteraard ook mogelijk. Wij zijn continue op zoek naar luxe occasions met volledige historie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.