U bevind zich:

Home • BMW 1 Serie Occasion Lease

< Terug

Vragen

wij zijn berijkbaar via:

WhatsApp 06 55 23 29 11

info@autoservicehaarlem.nl

BMW 1 Serie occasion bij Auto Service Haarlem

De slogan van de meest bekende automerk ter wereld zegt het al: "BMW maakt rijden geweldig". We geven ze ook geen ongelijk. Rijd je in een BMW, dan rijd je pas echt geweldig! Auto Service Haarlem is de nummer 1 aanbieder van betaalbare jonge occasions. Bent u op zoek naar echt luxe en comfort tegen een goede prijs? Kom langs bij onze showroom!


Over de BMW 1 serie

De BMW 1 serie  wordt zeer gewild als occasion. Met deze serie spreekt BMW vele nieuwe kopers aan die voor een betaalbare bedrag een nieuw of jong gebruikte auto willen rijden. Het is een modern compacte auto uit de mooie collectie van BMW. Tevens is de BMW 1 serie zeer betrouwbaar en geschikt voor liefhebbers van sportieve auto's. Er zijn genoeg varianten van deze auto serie: vijfdeurs en driedeurs, cabrio, coupe, benzine en dieselversies.

Alle voertuigen in het assortiment van Auto Service Haarlem zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan alle nodige eisen. Jong gebruikte auto's met een juiste kilometerstand!
Laat u adviseren door onze experts in onze showroom te Haarlem aan de Munterslaan 2.

Lease of los kopen?

De BMW 1 serie en overige automerken kunt u leasen of los kopen. Wij bieden u een ruim voorraad BWM auto's. U heeft dus genoeg keus. Wij hebben meer dan 500 auto's op 1 locatie en wij geven u graag een rondleiding.

Zakelijke en particuliere financiering

U bepaalt hoeveel u betaalt. Dat is onze standpunt. Auto Service Haarlem geeft op basis van uw portemonnee een selectie jonge occasions. Ook hebben we financieringen voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers: financial en particulieren lease. Bij financial lease bent u als (startende) ondernemer of ZZP' er direct economisch eigenaar van uw auto. Daarnaast profiteert van vele fiscale voordelen. De andere leasevorm, particulieren lease, wordt in werking gezet door middel van een huurovereenkomst. De maandelijks kosten worden van tevoren bepaalt en zo wordt deze afgelost. In een loopperiode van minimaal 12 tot maximaal 72 maanden.

Wilt u meer weten over onze financieringen voor de BMW 1 serie ? Neem direct contact met ons op.

BMW 1 serie tweedehands kopen?

De BMW serie 1 occasion kunt u vandaag nog rijden. Deze bijzondere, aantrekkelijke auto is ideaal voor jonge gezinnen en tegelijkertijd voor sportieve rijders. Bel nu 023 792 00 03 of 023-7920002. Neem alvast een kijkje in onze online collectie en doe een aanvraag. Binnen 24 uur nemen we contact met u op.